Monday, March 26, 2012

Mattel warehouse sale

wsaale ni setat hari khamis ..hari jumaat dpt msg dr MKR sedang sibuk mencuci mata kt BWY..hehe//window shopping pn skang kt BWY je..hehehe..MKR soh g sendiri..atas alasan malas nk cari tempat n malas nk pikir..sbb konpem2 la dua beranak ni nk memilih sendiri  keta2 idaman mereka sbb aku igtkan byk keta2 hot wheel n aku mesti failed nk pilih..kalau nk pilih barbie xpe gak...so decide g esok pepagi..
esoknya yg x berapa pagi..kami pun cargass..sampai sana pukul 11 kot sbb tgu anak bujangku bangun...x susah gak nk cari..agaknya menara lien ho tu mmg tau ktorg ni nk perabis duit kt sini...naik tingkat 1 ..masuk2 menara tu tgk ramai dh kuar bwk beg plastik..byknya derang beli..aku nk beli sikit je ni..plg2 banyak pn RM100...hehehe..
masuk2 je..tgk  kaum kerabat mcqueen tgh dilelong..sana sini barang2 cars..mak aii..gila kami bertiga dibuatnya..aku terus capai finn mcmissile yg besar..RM30..n MKR pesan..rembat je semua brg2 cars...apalagi..round2 dapat la beberapa..satu Tow  Mater yg besar aku KIV sbb mahal..pstu jupa balik mkr n zafran..dia soh jaga zafran sbb dia nk round...masa mula2 daatla separuh kotak..bila MKR balik round bertambah2 koleksi...Tow Mater yg besar tu pn diambiknya...rugi katanya klu x amik..yela dari rm400++ jadi 120 je..mmg mkr dok g cari  macam2 sampai la puas hati
last2 sekali aku round lak..tgk brg2 fisher price pn byk...piano rm100, desk ngan seater 100..beraloi la klu ada anak kecik kalau baya zafran dh x sesuai...utk gegirl xde..ada satu je kartun yg x menarik...kesiannn peminat baarbie tapi peminat cars mmg bertuah..
balik tu masuk keta je si zafran dah ajak balik umah..x penah2 nk balik awal..smppai nk singgah mymydin pn dia kata mydintutup..nak terus main la tu..hehehe..sepanjang ptg dia main..few je yg dibukak..lain2 wat stok setahun..alahai..zafran patut dapat adik dah ni...manjaaa...

nampak x MKR tgh pilih2 tu? hehe

ramai makhluk

dah setat main dah..

tgh lelong ni..harga ni kat pasar malam pn x dapat katanya...

yg ni each rm15

mater yg mahal...ni MKR nya

rm5 each..

rm10 each..


rm30..normal price rm200

semua sekali...zafran yg punyaaa
ada gmbr set hotwheels tapi x sempat amik gmb dah bukak..rm15 gak..warehousale yg brbaloi2 tp xleh g selalu..kopak gak...

2 comments:

Faisya said...

ramainya orang...gila ar pusu2.. nape mattel warehouse sale ni xde dlm sns.com?

tahun depan mesti ada lg x? nnt tahun depan kalau ada lg, akak bgtau eh

peaceza said...

ada rasanya dlm sns..tiap2 tahun ada ni..pureen 21/4..jgn lupa